Sommerferie tilbud for voksne uden børn 

Er du træt af at alle tilbud i juli måned er til børnefamilier? 

I vores sommerferie tilbud er det hele inkluderet for 2 personer! 7 overnatninger i ugerne 25-32 (fri ankomst og afrejse dag)   

Pris fra 2.352,-  Prisen inkludere - pladsgebyr, strøm, svømmehal med morgen voksensvøming og bad

Book her!

Oplev Frederikshavn og resten af toppen af Danmark

I Frederikshavn står oplevelserne i kø. Og med en campingferie på Nordstrand Camping er det helt op til jer, hvordan I ønsker at tilbringe jeres ferie. Vær aktiv, vær kulturel, nyd en god middag eller tilbring dagen i en liggestol på pladsen – nyd ferien efter jeres behov.

Frederikshavn er en af landselens livligste og hyggeligste havnebyer med masser af oplevelser året rundt. Her finder I god mad, musik, dans, shopping, kunst og kultur.

Og vi kunne blive ved… Frederikshavn er en verden fuld af oplevelser.

Nordstrand Camping

Nordstrand Camping er placeret tæt på både stranden, havnen og byen i Frederikshavn. Det giver god mulighed for at tage på ture uden at skulle pakke det hele ned.

Gå en tur ned til den hyggelige lystbådehavn. Oplev et skønt idyllisk fiskermiljø med lystsejlere, joller og en lille café. Et oplagt emne til en aftentur eller en tur med fiskestangen, da der er fine fiskemuligheder fra molen.

Fortsæt turen ind til Frederikshavn by, hvor I kan shoppe i byens butikker, besøge nogle af byens kulturelle steder, eller bare gå rundt og nyde den afslappende atmosfære. Fra campingpladsen er der 3km til centrum og med cykelsti direkte fra pladsen. Her blander vi både natur og bycamping.

Palmestranden

Fra Nordstrand Camping er der kun 200 m til badestranden. Til Frederikshavns velkendte palmestrand er der ca. 500 m, så der er flere valgmuligheder. 

Ønsker du hellere at dase i skyggen, kan du lægge dig under palmerne eller under en af de mange tangparasoller, som findes på stranden. Stranden har selvfølgelig det Blå Flag.

Book her!