Nordstrand Camping - En verden til ferie

Samarbejdspartnere

  • DK-CAMP
  • Toppen af Danmark
  • Frederikshavn Golfklub
  • Nordsøen Ocenarium
  • Fårup Sommerland
  • Dvertgved Søpark

Få flere oplevelser…

På Nordstrand Camping er der altid noget at give sig til. Herunder ser I en kort præsentation af nogle af vores samarbejdspartnere, som vi varmt kan anbefale til vores gæster.

DK-CAMP
Sammenslutningen af 310 campingpladser fordelt over hele landet. Skulle du få lyst til at udforske andre dele af Danmark, kan vi anbefale dig at besøge vore kolleger i DK-Camp.

TOPPEN AF DANMARK
Vil du vide mere om hvad der sker i “Lysets Land”, så besøg Turistbureauets hjemmeside. Her finder du alle de oplysninger du har brug for.

FREDERIKSHAVN GOLFKLUB
Banen er beliggende kun 2 km fra Frederikshavn Nordstrand Camping og Feriepark. Klubben byder på en spændende 18 hullers golfbane i flot og varieret natur. Der er åbent året rundt.

NORDSØEN OCEANARIUM
Oplev Oceanariet, Nordeuropas største akvarium med 4,5 mio. liter vand. Her kan du, på nært hold udforske Nordsøens mangfoldige fiskebestande. I det udendørs sælarie, kan du hilse på gråsæler og spættede sæler – og se dem blive fodret. Nordsømuseet er absolut en udflugt værd! Billetter kan købes med rabat i receptionen

FÅRUP SOMMERLAND
Den velkendte park, som med sine mange forlystelser tiltrækker børn og barnlige sjæle med smag for spænding, leg og oplevelser. Her er alt vilde rutchebaner, aquapark, riverrafting og meget mere. Der er selvfølgelig også noget for de helt små, så som køreskole med minibiler, trampoliner og en kæmpe legeplads med alt hvad et lille hjerte kan begære. Der er busforbindelse fra Frederikshavn Nordstrand Camping og Feriepark direkte til Fårup Sommerland. Billetter kan købes med rabat i receptionen.

DVERGTVED SØPARK
Dvergetved søpark er 22.000m2 Put & take-søer, beliggende mellem Sindal og Frederikshavn – kun en halv times kørsel fra Frederikshavn Nordstrand Camping og Feriepark. Smukt beliggende på hævet havbund fra tidlig stenalder. Der er på steder fundet redskaber, som er mere end 7000 år gamle.