Nordstrand Camping - En verden til ferie

campingferie-skagen

Camping nær Skagen

  • Populær ferieby
  • Masser af seværdigheder
  • Smagfulde oplevelser
  • Tæt på campingpladsen

Campingferie i skønne omgivelser

Camping nær Skagen er altid et hit. Besøg Nordstrand Camping og bo kun 30 minutters kørsel fra den populære ferieby.

Campingferie, Skagen og sommer er tre ord, som altid går hånd i hånd. Oplev den skønneste side af Nordjylland, når du besøger Nordstrand Camping nær Skagen.

Få det bedste fra to verdener! Ro, natur, strand, og byliv og kultur i både Frederikshavn og Skagen.

Overnatningsmuligheder – når én dag ikke er nok

Hvad enten du har brug for en enkelt overnatning eller har lyst til at tilbringe flere dage, så står vi klar til at hjælpe dig.

Bo kun 30 minutters kørsel fra Skagen i en af vores campinghytter. Når I overnatter i hytte, kan I opleve det attraktive Skagen samtidig med, at I får del i campinglivets glæder.

Skal man opleve en rigtig campingferie nær Skagen er én overnatning bestemt ikke nok. Derfor anbefaler vi at kombinere ferien med et af vores mange overnatningstilbud enten i helligdagene, sommerferien – ligesom at der som senior er gode overnatningstilbud at hente.

Se også vores generelle overnatnings-priser for camping eller hytter..
campingplads nær skagen
campinghytter nær skagen
skagen-video
Hyggelig stemning på havnen i Skagen

Pulserende liv og hyggelig stemning i Skagen

Camping ved Skagen er en god mulighed for at opleve den skønne ferieby på tæt hold, hvor I samtidig finder en masse af attraktioner og oplevelser. Oplev det pulserende liv på havnen fra en af de mange hyggelige fiskerestauranter eller gå en tur i de smalle hyggelige gader mellem de karakteristiske gule Skagenshuse.

Gammelskagen er også et besøg værd. Her finder I flere rigtig gode restauranter omgivet af nænsomt renoverede huse, som stadig fremstår i den oprindelige stil. I kan slutte dagen af med at nyde solnedgangen fra “Solnedgangspladsen” ved stranden vest for byen eller fra “Kikkerbakken” under sømærket.

Skagen – et besøg værd

I kan også snuppe en tur ud til Danmarks nordligste punkt, Grenen – enten på gåben eller med Sandormen, som kører hele sommeren. Det er muligt at parkere ved startpunktet.

Syd for Skagen ligger Den Tilsandede Kirke. Kirken, som bortset fra tårnet er begravet i sand, er et yndet udflugtsmål for turister. Lidt længere mod sydvest ligger Råbjerg Mile – Danmarks største vandreklit. Milen dækker et område på ca. 1 m2 og indeholder omkring 3,5 millioner m3 sand!

Det højeste punkt er ca. 40 m over havet, så der er faktisk en god udsigt fra toppen af klitten. Alt i alt bugner Skagen af masser af gode oplevelser for hele familien.