campingferie-nordjylland

Camping i Nordjylland

  • Skøn natur
  • Spændende kulturoplevelser
  • Hyggelige byer
  • Sjove aktiviteter

4-stjernet campingplads i Nordjylland

Drømmer I om en campingferie i Nordjylland? Nordstrand Camping i Frederikshavn er en af de mest populære campingpladser i Nordjylland – her er attraktioner og oplevelser for hele familien, og blot 35 km. til vidunderlige Skagen.

Camping i Nordjylland er altid et hit, og en campingferie på Nordstrand Camping er ingen undtagelse.

Med en campingferie på Nordstrand Camping er der altid noget at give sig til.

Oplev den 4-stjernede campingplads og dens mange aktiviteter. Få sved på panden i det kæmpe legeland, FunHouse eller nyd sandet mellem tæerne på palmestranden.

Udflugtsmulighederne er også mange – Nordjylland byder på et væld af oplevelser. Ligesom både Frederikshavn og Skagen er velbesøgte og hyggelige havnebyer. Nord for Frederikshavn ligger Strandby og sydfor ligger sæby. Så ønsker i at være på camping nær Sæby er vi et godt bud på en campingferie. 

 

Masser af aktiviteteter og oplevelser i Nordjylland
campinghytter i nordjylland

Opvarmet indendørs pool

Campingpladsens indendørs pool er gratis for alle gæster – og meget populær, både når vejret svigter eller når solen står højest. Her er plads til leg, sjov og hyggelige stunder.

Det samme gør sig gældende for pladsens 1500 m2 store legeland – FunHouse. Her er trampoliner, klatreanlæg, rutsjebaner, arkadespil og meget mere – et paradis for børn og barnlige sjæle.

Campinghytter i Nordjylland

Har I ingen campingvogn? Fortvivl ikke, for på Nordstrand Camping har vi nogle af de hyggeligste campinghytter i Nordjylland.

Book en overnatning i en af vores campinghytter og bo tæt på flere af områdets mange attraktioner. Prøv eksempelvis vores 25 m2 store luksushytte med bl.a. eget bad og toilet, køkken og overdækket terrasse.

I kan naturligvis også medbringe jeres egen campingvogn.

Vi tilbyder forskellige camping- og hyttetilbud i eksempelvis helligdagene, sommerferien og for alle seniorer.