Nordstrand Camping - En verden til ferie

Frederikshavn

  • Svømmehal
  • Bowlingbaner
  • Biograf
  • Og meget mere…

Livlig og hyggelig havneby

Frederikshavn er en af landsdelens livligste og hyggeligste havnebyer. Her finder du god mad, musik og dans, shopping kunst og kultur.

Desuden er der i byen en meget flot og velbesøgt svømmehal, bowlingbaner og biograf.

Frederikshavn afholder de festlige Tordenskioldsdage den 2- 3. og 4. september. Af andre aktiviteter og seværdigheder kan næves blomsterfestival i Bangsbos botaniske have, Open by Night, havnefest og meget, meget mere!

Se mere på Frederikshavn Turistbureau

Frederikshavn og omegn

Cloostårnet som står i Vandværksskoven ca. 5 km vest for Frederikshavn (kør mod Brønderslev) rager 160 m op over havoverfladen. Udsigten er enestående fra tårnets lukkede udsigtsplatform. Der er både elevator og trappe til toppen.

Er man til knap så store højder, kan man også nyde udsigten over by og havn fra Pikkerbakken, som med en højderyg på 71 m langs kysten syd for Frederikshavn, også er et besøg værd. Man kan enten gå, cykle eller køre i bil til udsigtspunktet. I klart vejr kan man se til Læsø og endda helt til Skagen.
Af historiske seværdigheder fra 2. verdenskrig er der Bangsbo Fort, som ligger umiddelbart syd for Pikkerbakken. Fortet består af ca. 80 støbte bunkeranlæg, hvor af enkelte stadig anvendes af Kattegat Marinedistrikt.