Nordstrand Camping - En verden til ferie

oplevelser-naer-nordstrand-camping

Dagsture

  • Nordsøen Ocenarium
  • Fårup Sommerland
  • Skagen
  • Aalborg
  • Göteborg
  • Læsø

Oplevelser overalt

Hvis I planlægger en dagsudflugt, er her et par spændende forslag:

Nordsøen Ocenarium i Hirtshals. Nordeuropas største akvarium med 4,5 mio. liter vand! Næsten 3.000 fiskearter og ikke mindst sælariet, hvor man dagligt kan se sælerne blive fodret. Der er ca. 50 km eller en lille times kørsel til Hirtshals. Billetter kan købes med rabat i receptionen.

Fårup Sommerland

Tæt på stranden og alligevel helt ude i skoven finder du forlystelsesparken Fårup Sommerland. Fårup har igennem årene vundet mange prestigefulde priser som f.eks. ”Nordens Bedste Sommerland” (2018), ”Europas Bedste Rutsjebane” (2020) og sidst men ikke mindst ”Europas bedste forlystelsespark med under 1.5 mio. gæster” (Park World Excellence Award, 2021). Fårup er en af Danmarks største turistattraktioner med masser af sjove og vanvittige aktiviteter for hele familien. Alt lige fra vilde rutsjebaner og børnetivoli til Danmarks største og vådeste vandland!

Fårup Sommerland ligger kun 60 minutters kørsel fra Nordstrand Camping.


Nordjyllands flagskib - Skagen

Skagen er en af Nordjyllands mest populære oplevelser – byen er i særklasse og en af Danmarks hyggeligste byer. Fyldt med historie og omringet af betagende natur. Her er shopping, utallige restauranter og ikke mindst, Grenen og Vesterhavet.

Tag en dagstur til Skagen, det er bestemt et besøg værd – afstand fra pladsen, blot 35 km..

Storbys udflugt

Aalborg by byder på landsdelens største shoppingmuligheder med gågaderne i midtbyen og de mange specialforretninger i shoppingcentret “City Syd“. I Aalborg finder I også Aalborg Zoo, Marinemuseet og kunstmuseet “Kunsten” Der er 60 km til Aalborg ad motorvejen.

Göteborg med StenaLine er også en mulighed for en dagstur. Den lave svenske kronekurs gør det attraktivt at shoppe i et af de store centre i Göteborg. En tur i Liseberg vil helt sikkert være et hit hos børnene.

Flot dagstur til Læsø

Skal du opleve den flotte danske ferieø Læsø, så er der nem adgang fra campingpladsen. Afstanden til Læsø færgen er kun 4 km, og færgen har plads til 75 biler, hvis du vil have den med. Turen tager 90 min. hvor du kan nyde færgens hyggelige faciliteter. Øen er fyldt med spændende aktiviteter. Vil du tilbringe din tur på Læsø ude i vandet, så er der sjove aktiviteter som Padelboard, dykning og kajakroning. Øen byder også på flotte vandre/cykelruter langs området, som er fuldt med seværdigheder.