Palmestranden i Frederikshavn

Kom og oplev Danmarks eneste palmestrand

Oplev ægte sydlandsk stemning på palmestranden i Frederikshavn.

Nyd det hvide sand mellem tæerne, de vajende palmer og de blå bølger. Nyd dagen med fx:Beachvolley Strandstole og parasoller Café og strandbar Joller og fiskeri

Palmestranden i Frederikshavn
 

Tropisk stemning

Som noget helt specielt har Frederikshavn sin helt egen palmestrand. Her vil I opleve ægte sydlandsk stemning og følelsen af ferie blandt palmetræer og tangparasoller.

Ønsker du at dase i skyggen, kan du lægge dig under palmerne eller under en af de mange tangparasoller, som findes på stranden.

Fra Nordstrand Camping er der kun 200 m. til badestranden, og til den velkendte palmestrand er der ca. 500 meter – så der er mange muligheder for en skøn dag ved stranden.

Aktiviteter for store og små

Ved palmestranden er der masser af muligheder for en sjov og aktiv dag. Den østvendte strand er særdeles børnevenlig med lavt og roligt vand. På stranden finder I også et stort område med beachvolleybaner.

Skulle lækkersulten melde sig, findes der en god gammeldags iskiosk ved stranden, som sælger både is, slik og en lækker kop kaffe. Eller oplev den tropiske stemning fuldt ud med en tur i strandbaren. Den eksotiske palmestrand er bestemt et besøg værd.