Få både ferie og oplevelser

Nordstrand Camping er centralt placeret i det nordlige Jylland og tæt på masser af oplevelser og attraktioner.

Her er spændende oplevelser for hele familien. Oplev fx:Fårup Sommerland Aalborg Zoo Læsø Skagen

 

Oplev Nordjylland

Nordstrand Camping er det perfekte sted, hvis I ønsker at kombinere camping med oplevelser. Nyd roen og idyllen den ene dag og tag på udflugt den næste. Fra Nordstrand Camping er det nemt at komme rundt til en masse oplevelser.

For børnefamilien kunne turen den ene dag gå til Fårup Sommerland – én af Danmarks største og vildeste forlystelsesparker, kun 60 minutters kørsel fra Nordstrand Camping.

I kan også få en vild oplevelse i Aalborg Zoo eller komme på dybt vand i Nordsøen Ocenarium i Hirtshals. Alt sammen kun en times kørsel fra campingpladsen.

For de kulturelle står oplevelserne også i kø. Tag turen til Skagen – for de friske kan I med fordel vælge cyklen, eller lad turen gå til Aalborg og besøg kunstmuseet, Kunsten.

Tag med færgen…

Frederikshavn er en rigtig havneby – og derfor har I også mulighed for at tage på udflugt oversøisk.

Kattegatøen Læsø kan nemt besøges med en lille færgetur fra Frederikshavn. Her er der mulighed for guidede ture på cykel eller i bus, eller I kan tage turen på egen hånd.

Eller hvad med en tur til Sverige? Tag på en endagstur til Göteborg. Om det skal være en shoppingtur, ren hyggetur eller måske en tur i forlystelsesparken Liseberg? Det vil helt sikkert være et hit for hele familien.

Vi er selvfølgelig behjælpelige med information og hjælp til jeres udflugtsmål. Bare spørg i receptionen – og hør samtidig mere om vores rabatordninger.