Camping på toppen
af Danmark

Få camping og oplevelse på Nordstrand Camping.

Besøg pladsen i Frederikshavn i en af Nordjyllands hyggeligste havnebyer, som bl.a. byder på:Tæt på alt Kunst og kultur Shopping Restauranter

 

Camping i oplevelsernes by

I Frederikshavn står oplevelserne i kø. Og med en campingferie på Nordstrand Camping er det helt op til jer, hvordan I ønsker at tilbringe jeres ferie. Vær aktiv, vær kulturel, nyd en god middag eller tilbring dagen i en liggestol på pladsen – nyd ferien efter jeres behov.

Frederikshavn er en af landselens livligste og hyggeligste havnebyer med masser af oplevelser året rundt. Her finder I god mad, musik, dans, shopping, kunst og kultur.

Og vi kunne blive ved… Frederikshavn er en verden fuld af oplevelser.

Tæt på strand, havn og by

Nordstrand Camping er placeret tæt på både stranden, havnen og byen i Frederikshavn. Det giver god mulighed for at tage på ture uden at skulle pakke det hele ned.

Gå en tur ned til den hyggelige lystbådehavn. Oplev et skønt idyllisk fiskermiljø med lystsejlere, joller, legeplads og en lille café. Et oplagt emne til en aftentur eller en tur med fiskestangen, da der er fine fiskemuligheder fra molen.

Fortsæt turen ind til Frederikshavn by, hvor I kan shoppe i byens butikker, besøge nogle af byens kulturelle steder, eller bare gå rundt og nyde den afslappende atmosfære.

I Frederikshavn er der masser at give sig til for både børn og voksne.

Har I bare lyst til en dag hjemme på pladsen, er der også nok at give sig til. FunHouse, legepladser, minigolf – tag familien under armene til en sjov og oplevelsesrig ferie på Nordstrand Camping.