Nordstrand Camping - En verden til ferie

Seniorcamping hos Nordstrand Camping i Frederikshavn, Nordjylland

Senior camping for 55+

  • 55+ seniortilbud i egen vogn eller hytte
  • Min. 4 overnatninger

Gode cykelruter, med cykelsti fra udgangen af campingpladsen

Seniorrabat ved camping- eller hytteferie

På Nordstrand Camping er det en fordel at være senior. Vi tilbyder nemlig nogle helt unikke seniortilbud, så du og din partner kan nyde lidt ekstra fridage med lidt mere camping i hverdagene – og ikke mindst med en god rabat.

Camping for seniorer skal være noget særligt. Er du eller din partner 55+, så benyt jer af vores særlige tilbud.

Seniorferie tæt på vandet

Med kort afstand til stranden er der gode muligheder for at nyde solens varme. Palmestranden ved Frederikshavn tilbyder afslapning med tropisk atmosfære. Med en flot strand og palmetræer er rammerne for en rigtig feriestemning sat.

Senior camping betyder flere muligheder

Senior camping giver dig bedre mulighed for at komme ud og nyde livet med familie og venner. Inspirerende udflugter og gode faciliteter giver Nordstrand Camping mulighed for at være en særdeles velegnet campingplads for seniorer.

Og med vores skarpe seniortilbud, er det svært at takke nej til lidt ekstra camping. Overnat på Nordstrand Camping i enten hytte eller egen campingvogn.


Senior oplevelser i Nordjylland

Bo tæt på flere nordjyske oplevelser. Nordstrand Camping er centralt placeret i Nordjylland og er det oplagte overnatningssted, når I skal opleve den Nordjyske charme og de mange attraktioner i området. Har man cyklen med er der fantastiske cykelforbindelser i hele Frederikshavn kommune. 

Om udflugtsmålet er Skagen, en tur ind til Frederikshavn, eller en udflugt til eksempelvis Læsø eller Sverige, så tilbyder Nordstrand Camping overnatning for enhver smag.

Se alle vores seniortilbud i enten campingvogn eller hytter her…