Nordstrand Camping - En verden til ferie

børnevenlig legeplads på campingpladsen

Campingplads for børn og barnlige sjæle

  • FunHouse
  • Legepladser
  • Hoppepuder
  • Minigolf
  • Volleyball
  • Bordtennis
  • Og meget mere…

Camping med sjove børnevenlige aktiviteter

Campingpladsens rammer er skabt til en energisk ferie for børnene med masser af sjove aktiviteter - hvor de voksne også kan lege med. På Nordstrand Camping kan hele familien skabe livslange minder igennem oplevelser, som de aldrig glemmer. Kig på vores aktivitetskalender, og deltag i planlagte begivenheder, hvor hele familien kan lege med.

Holder du din campingferie hos os, så skal vi nok sørge for underholdningen. Derfor er pladsen spækket med legeaktiviteter. Er vejret godt, så leg udenfor på vores 3 legepladser, som er fordelt over pladsen. Vi har hoppepuder, minigolf, mooncars, fodboldbane, volleyboldbane. Svigter det danske vejr, så benyt vores 1500 m2 FunHouse legeland, som er opført i forbindelse med pladsen. Det største legeland på en campingplads i Danmark. Her findes også bordtennis, arkadespil, loungeområde og bordfodboldsbane. Vi sørger for, at ingen i familien kommer til at kede sig.

Find legekammerater på campingpladsen

En del af charmen ved en børnevenlig campingplads er de utallige muligheder, for at finde nye venskaber på pladsen. Campingpladsens aktiviteter skaber de sjove rammer, som gør det lidt nemmere at falde i snak og lege med de andre børn på pladsen.

Sjov leg i vandet

Nordstrand Camping ligger tæt på Palmestranden i Frederikshavn. Stranden byder på tropisk atmosfære, og er et hit blandt børnene. Palmestranden er børnevenlig, fordi vandet er lavt og roligt. Så kan I som forældre ligge og dase bekymringsfrit under strandens strandparasoller. Desuden er stranden bemandet af livreddere i højsæsonen. Er vejret blæsende eller koldt, så er der naturligvis også en opvarmet indendørs svømmepool på campingpladsen.